IN MEMORIAM

Na pokopališču Hrovača pri Ribnici smo se v soboto, 16.3.2013, ob 14.00 uri, poslovili od našega prijatelja, veterana in sodelavca Zdenka Žepoharja.

Za policijske veterane Odbora Sever Vrhnika –Logatec je bil ponedeljek, 4.3.2013 žalosten dan. Izvedeli smo, da nas je za vedno zapustil naš dragi bivši komandir Postaje milice Vrhnika Janez Donik. Čeprav smo vedeli za njegovo bolezen smo le upali, da jo bo premagal. Tako, kot je premagal marsikatero oviro v svojem življenju, vključno s svojim težkim otroštvom. Vendar je bolezen napredovala…v svoji veličini nas je Janez o tem obvestil in nam dal vedeti…

Dne 4.10.2011 smo se na njegovi zadnji poti na pokopališču v Gornjem Logatcu poslovili od veterana, sodelavca in prijatelja Marka Korenč-a.

Čeprav smo vedeli, da se v zadnjih letih bojuje z boleznijo, nas je njegova smrt presenetila, saj je v zadnjem času kazalo, da je bolezen premagal in je začel po nekaj ur delati na svojem delovnem mestu.
Kruta bolezen je prekinila življenjsko pot našemu velikemu prijatelju članu PVD Sever Ljubljana Borisu Ščukovtu, katerega  smo  dne 24.08.2010  pospremili na zadnji poti na pokopališču na Vrhniki.
Vsi, ki radi jih imamo,
nikdar ne umro,
le v nas se preselijo
in naprej, naprej živijo,
so in tu ostanejo!
V sredo, dne 4. 3. 2009 smo se na pokopališču Bizovik pri Ljubljani poslovili od našega člana, tovariša, sodelavca in prijatelja Luthar Janija.